top of page

De leidende financieringsadviseur

5D5A0801.jpeg

Rolf Michon

Managing Partner

Debt Advisory

DEBT ADVISORY

Orchard is de leidende financieringsadviseur voor grotere ondernemingen.

Vanaf de oprichting van Orchard Finance in 2003 hebben wij honderden klanten geadviseerd en transacties begeleid.  Centraal staat: welke financiering past het beste bij mijn ondernemingsprofiel en strategie? Denk hierbij aan onder andere: welke vermogensstructuur, wat zijn passende financieringsinstrumenten, welke banken, e.d. 


Opdrachtgevers waarderen onze toewijding en nauwe samenwerking. Hierbij richten wij ons op de lange termijn relatie. Onze talrijke terugkerende opdrachtgevers onderschrijven onze kwaliteiten.

Over Debt Advisory
WAAROM ORCHARD DEBT ADVISORY?
Waarom
Diensten

TRANSACTIE

BEGELEIDING

FINANCIËLE 

MODELLERING

RENTE

HEDGING

WAAROM ORCHARD DEBT ADVISORY?

TRACK-RECORD

Sinds 2003 hebben wij honderden klanten geadviseerd. Hierdoor hebben wij een uitgebreid track record opgebouwd bij financiers en opdrachtgevers in zeer veel sectoren.

TOTAALOPLOSSING

Naast de financiering kijken wij met onze Treasury collega’s ook naar het totaalplaatje met o.a. geografische dekking banken, cash management en rente- en valutahedging.

onze aanpak

Wij werken in kleine teams waarbij altijd een partner of een senior actief betrokken is. Klanten waarderen onze gerichte aanpak en efficiënte tijdsbesteding.

ervaren team

Wij beschikken over een groot en ervaren team. Hiermee is executiekracht in projecten gewaarborgd en kunnen wij adviseren over een breed spectrum van financieringsoplossingen.

Case Studies
TESTIMONIALS

Orchard heeft ons geadviseerd en ondersteund bij de herfinanciering. Wij zijn zeer tevreden met de deskundige ondersteuning die Orchard geboden heeft om onze financieringsdoelen te realiseren en hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. 


- Frank Bekkers, CFO Brandloyalty

Brand Loyalty.png

Orchard heeft ons bijgestaan in de herfinanciering. Wij zijn zeer content met de interactie tussen Orchard en ons maar ook de interactie tussen Orchard en de financieringspartijen. 

 


- Ed Vermeer, Financieel directeur ProDelta

ProDelta.jpg

Met een strakke deadline voor de herfinanciering in een 3-delige clubdeal en een last-minute verzoek om assistentie, heeft Orchard uitstekend werk geleverd door de onderhandelingen over de term sheet te coördineren, advies te geven, marktkennis te delen en proactief in te grijpen om een ​​extra hand te bieden wanneer dat nodig was. Orchard zorgde ervoor dat ACT de beste prijsstelling en de meest optimale structuur kreeg die de meeste waarde zou toevoegen aan het strategische groeipad van ACT.

 


- Vincent Verdaasdonk, Treasurer ACT Commodities

ACT Commodities.png
bottom of page