top of page

do 03 jun.

|

Online

CASH MANAGEMENT

In de basistraining cash management, gericht op junior medewerkers van een treasury of financiële afdeling, belichten wij de basisprincipes van corporate cash management. Wij behandelen het doel van cash management en kijken naar de middelen en technieken om uw cash te managen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
CASH MANAGEMENT

Tijd en locatie

03 jun. 2021 13:30 – 17:30

Online

Gasten

Over het evenement

 

 OMSCHRIJVING 

In de basistraining cash management, gericht op junior medewerkers van een treasury of financiële afdeling, belichten wij de basisprincipes van corporate cash management. Wij behandelen het doel van cash management en kijken naar de middelen en technieken om adequaat cash te kunnen managen. Cash pooling, cashflow forecasting, cash investments en connectiviteit zullen hierbij worden besproken. Ook wordt ingegaan op de basis van Treasury Management Systemen. Daarnaast wordt ook de positie van de cash managementfunctie binnen de organisatie besproken. Uiteraard is er aandacht voor de laatste trends en ontwikkelingen in het cash management landschap, zoals veranderende regelgeving en Fintech.

 DOEL 

Na afloop van de training heeft u een goed inzicht in de mogelijkheden om cash management goed in te richten. Ook biedt de training u inzicht in de mogelijke raakvlakken met de andere operaties en stakeholders binnen en buiten de organisatie.

 INHOUD 

Middelen en technieken die worden besproken zijn: cash pooling, cashflow forecasting, cash investments, systemen en connectiviteit. Er wordt ook gesproken over positie en rol van cashmanagement binnen een organisatie en wij zullen de laatste trends en ontwikkelingen, zoals veranderende regelgeving en fintech, belichten.

 PE UREN: 4

 PRIJS: €225,00 excl. BTW

Deel dit evenement

bottom of page