top of page

do 24 mrt.

|

Hotel NH Noordwijk

DACT Treasury Beurs

Op donderdag 24 en vrijdag 25 maart vindt de jaarlijkse DACT Treasury Beurs plaats. Het is een mooi moment om kennis te maken met vakgenoten en leveranciers. Orchard Finance is weer aanwezig!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
DACT Treasury Beurs

Tijd en locatie

24 mrt. 2022 17:00 – 25 mrt. 2022 18:00

Hotel NH Noordwijk, Langelaan 3, 2211 XT Noordwijkerhout, Nederland

Over het evenement

Op donderdag 24 en vrijdag 25 maart vindt de jaarlijkse DACT Treasury Beurs plaats in Noordwijkerhout. Het is een mooi moment om kennis te maken met vakgenoten en leveranciers. Tevens is er een uitgebreid programma beschikbaar. Denk aan vakinhoudelijke presentaties en product demo’s. Het is dé gelegenheid bij uitstek voor het ontdekken van de nieuwste trends en producten binnen het vakgebied.

Workshop in samenwerking met Vinted

Dit jaar kunt u ons niet alleen vinden bij de Orchard Finance stand, maar presenteren we ook in samenwerking met Vinted onze workshop: ‘’Building a First Class Treasury Function for a Unicorn.’’

De workshop in samenwerking met Vinted wordt gegeven op vrijdag 25 maart om 11.30 uur, tijdens de tweede beursdag. De workshop wordt gepresenteerd door Esther Goemans, Partner Treasury, en Agnė Masiulytė, Treasury Director Vinted.

Komt u ook naar de DACT Treasury Beurs 2022?

Vanaf 1 februari 2022 is het mogelijk om u te registreren via www.treasurybeurs.nl. Wie weet zien we u daar en vertellen we u onder het genot van een smoothie van onze smoothiebar over onze trainingen en meer.

Deel dit evenement

bottom of page