top of page

do 19 mei

|

Bisonspoor Business Center

Hoe gaat een bank om met uw financiering?

Aan de hand van een praktijkcase doorlopen we samen het financieringsproces van het begin tot het einde. We beginnen met de analyse, bespreken het financieringsbeleid en de randvoorwaarden.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Hoe gaat een bank om met uw financiering?

Tijd en locatie

19 mei 2022 13:30 – 17:30

Bisonspoor Business Center, Bisonspoor, 3605 Maarssen, Nederland

Over het evenement

OMSCHRIJVING

Aan de hand van een praktijkcase doorlopen we samen het financieringsproces van het begin tot het einde. We beginnen met de analyse, bespreken het financieringsbeleid en de randvoorwaarden. We bekijken de verschillende financieringsalternatieven en maken een uitvraag naar potentiële financiers. Daarna bespreken we de onderhandelingstactiek, de selectie van de financiers en we ronden af met het documentatie traject.

DOEL

Na afloop van deze training heeft u beter inzicht in de stappen en doorlooptijd van een financieringsproces. U maakt kennis met de belangrijkste inhoudelijke aspecten van ondernemingsfinanciering, zowel vanuit het perspectief van de onderneming als vanuit het perspectief van de banken.

INHOUD

De cursus behandelt het financieringsproces, het kredietprofiel van de onderneming, Basel III en de kostprijs van de banken, financiering van de groep versus lokale financiering, financieringsinstrumenten en -alternatieven, zekerheden, covenanten en documentatie.

PRIJS: €250,00 excl. BTW

Deel dit evenement

bottom of page