top of page

di 22 mrt.

|

Bisonspoor Business Centre

Practical tips for financial modelling in corporate finance

In deze interactieve training, gericht op intensieve gebruikers van financiële modellen in Excel, gaan wij dieper in op het verbeteren van de opzet en structuren van modellen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Practical tips for financial modelling in corporate finance

Tijd en locatie

22 mrt. 2022 13:30 – 17:30

Bisonspoor Business Centre, Bisonspoor, 3605 Maarssen, Nederland

Gasten

Over het evenement

OMSCHRIJVING

In deze interactieve training, gericht op intensieve gebruikers van financiële modellen in Excel, gaan wij dieper in op het verbeteren van de opzet en structuren van modellen. Wij lichten toe hoe modellen transparanter, inzichtelijker en minder foutgevoelig gemaakt kunnen worden. Daarbij gaan we met de deelnemers aan de slag om een aantal praktische formules toe te passen in mini-cases binnen een corporate finance omgeving.

DOEL

Na afloop van deze training heeft u nóg betere handvatten om onder tijdsdruk een doordachten flexibel model van de grond af op te bouwen, te ontwikkelen en te onderhouden. Ook krijgt u inzicht in verschillende Excel-functies die daarbij kunnen ondersteunen.

INHOUD

Technieken die worden behandeld zijn onder meer story boarding, de FAST methodiek, toepassing van diverse Excel functies in veranderende situaties, allemaal met een direct toepasbare, praktische insteek.

PRIJS: €225,00 excl. BTW

Deel dit evenement

bottom of page