top of page

Time is TBD

|

Bisonspoor Business Center

Risk Management

In deze training wordt ingegaan op het managen van de risico's van de onderneming waarbij de nadruk ligt op de verschillende typen van financieel risico.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Risk Management

Tijd en locatie

Time is TBD

Bisonspoor Business Center, Bisonspoor, 3605 Maarssen, Nederland

Over het evenement

OMSCHRIJVING

In deze training wordt ingegaan op het managen van de risico's van de onderneming waarbij de nadruk ligt op de verschillende typen van financieel risico. We maken kennis met de meest gebruikte producten voor het managen van financiële risico's en we bespreken hierbij uitdrukkelijk ook het belang van een nauwe en continue dialoog met stakeholders van de onderneming.

DOEL

Het leren nadenken over een systematische aanpak van het financieel risicomanagement van de onderneming. Het opdoen van basiskennis over de meest gebruikte producten voor financieel risicomanagement en wat hier verder in de praktijk bij komt kijken. We bespreken de benodigde documentatie en ook de mogelijke impact op de boekhouding van de onderneming.

INHOUD

Identificatie van de verschillende financiële risico's van de onderneming. Het maken van een beleid waarin in overleg met de stakeholders wordt gedefinieerd welke risico's wel en welke risico's niet worden gehedged door de onderneming. Een stappenplan voor het gebruik van derivaten. De rentestructuur en de samenhang tussen de korte en de lange rentes. Renteswaps en rentecaps. FX producten: Spot, Forwards en Swaps. Kredietrisico en documentatie.

PRIJS: €250,00 excl. BTW

Deel dit evenement

bottom of page