do 21 apr. | Bisonspoor Business Center

Treasury Control

Een adequate Treasury control is zowel cruciaal als uitdagend voor organisaties. Treasury technieken, dynamiek en volatiliteit in de markt, accounting standaarden, veranderingen in wet- en regelgeving zijn allemaal uitdagingen waar Treasury Control mee te maken krijgt.
Treasury  Control

Tijd en locatie

21 apr. 13:30 – 17:30
Bisonspoor Business Center, Bisonspoor, 3605 Maarssen, Nederland

Over het evenement

 

 OMSCHRIJVING 

Een adequate Treasury control is zowel cruciaal als uitdagend voor organisaties. Treasury technieken, dynamiek en volatiliteit in de markt, accounting standaarden, veranderingen in wet- en regelgeving zijn allemaal uitdagingen waar Treasury Control mee te maken krijgt. Om noodzakelijke functiescheiding, procesbeheersing, analyse van risico en rendement en een adequate management rapportage daarover op een zodanig niveau te krijgen is er zowel Control als Treasury kennis benodigd.

 DOEL 

Wij helpen in deze training de (Treasury) Controller in staat te stellen om Treasury Control vraagstukken te kunnen aanpakken. Door een praktische vertaling van risk en control raamwerken naar Treasury beleid, organisatie, informatie en technieken worden deelnemers van deze training handvatten aangeboden om Treasury Control goed in te richten.

 INHOUD 

In deze training wordt ingegaan op de relatie tussen Treasury beleid, organisatie, informatie en technieken. In de training komen onder andere exposure management, risicomanagement, accounting, connectiviteit en compliance aan bod als vraagstukken voor de Treasury Controller. Tevens worden de belangrijkste Treasury ontwikkelingen besproken, alsmede een raamwerk waarmee een Treasury controls framework vormgegeven kan worden binnen de organisatie.

 PRIJS: €225,00 excl. BTW

Deel dit evenement