top of page

do 06 feb.

|

Bisonspoor Business Centre

TREASURY TECHNOLOGY

Het inzetten van de juiste tools en systemen is een van de speerpunten op de agenda voor Treasurers. In deze training staat centraal hoe en waarom systemen en technologie ingezet kunnen worden op het gebied van Treasury.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
TREASURY TECHNOLOGY

Tijd en locatie

06 feb. 2020 13:30 – 17:30

Bisonspoor Business Centre, Bisonspoor 3002 - 3e verdieping Maarssen, 3605 KJ Nederland

Gasten

Over het evenement

 

 OMSCHRIJVING 

Het inzetten van de juiste tools en systemen is een van de speerpunten op de agenda voor Treasurers. In deze training staat centraal hoe en waarom systemen en technologie ingezet kunnen worden op het gebied van Treasury. Een overzicht van het huidige landschap van systeemleveranciers en de trends wordt behandeld, maar ook wordt besproken hoe het landschap aan het veranderen is als gevolg van nieuwe technologieën. Tevens delen we best practices voor systeemselectie en implementatie.

 DOEL 

De training is bedoeld voor Treasurers die zich oriënteren op een geheel nieuw systeem, nadenken over het vervangen van een bestaand systeem of op zoek zijn naar een aanvullend systeem in hun landschap. Tevens is de training geschikt voor Treasury professionals met een algemene interesse in Treasury systemen en nieuwe ontwikkelingen op dit gebied. Na de training is het helder wat de beste aanpak is en welke mogelijkheden in de markt beschikbaar zijn. Bijvoorbeeld TMS en bank connectivity oplossingen.

 INHOUD 

  • Benefits van het gebruik van systemen in Treasury
  • Systeemlandschap & Trends
  • Selectie & Implementatie proces, best practices
  • Digital Treasury Innovation, voorbereiden op de toekomst:  nieuwe technologieën en use cases

 PE UREN: 4

 PRIJS: €225,00 excl. BTW

Deel dit evenement

bottom of page