Komende evenementen, workshops & trainingen

 • Thu, Mar 11
  Online
  Mar 11, 1:30 PM – 5:30 PM
  Online
  Het inzetten van de juiste tools en systemen is een van de speerpunten op de agenda voor Treasurers. In deze training staat centraal hoe en waarom systemen en technologie ingezet kunnen worden op het gebied van Treasury.
  Delen
 • Thu, Mar 25
  Online
  Mar 25, 1:30 PM – 5:30 PM
  Online
  Deze beknopte introductie cursus verschaft u als ondernemer inzicht in de diverse mogelijkheden om internationale handelstransacties en buitenlandse projecten op verantwoorde wijze te structureren en gaat in op hoe u daarbij gebruik kunt maken van diverse risicomitigatie instrumenten.
  Delen
 • Apr 15, 1:30 PM – 5:30 PM
  Online
  Aan de hand van een praktijkcase doorlopen we samen het financieringsproces van het begin tot het einde. We beginnen met de analyse, bespreken het financieringsbeleid en de randvoorwaarden.
  Delen
 • Thu, May 20
  Online
  May 20, 1:30 PM – 5:30 PM
  Online
  Een adequate Treasury control is zowel cruciaal als uitdagend voor organisaties. Treasury technieken, dynamiek en volatiliteit in de markt, accounting standaarden, veranderingen in wet- en regelgeving zijn allemaal uitdagingen waar Treasury Control mee te maken krijgt.
  Delen
 • Thu, Jun 03
  Online
  Jun 03, 1:30 PM – 5:30 PM
  Online
  In de basistraining cash management, gericht op junior medewerkers van een treasury of financiële afdeling, belichten wij de basisprincipes van corporate cash management. Wij behandelen het doel van cash management en kijken naar de middelen en technieken om uw cash te managen.
  Delen
 • Jun 17, 1:30 PM – 5:30 PM
  Online
  In deze interactieve training, gericht op intensieve gebruikers van financiële modellen in Excel, gaan wij dieper in op het verbeteren van de opzet en structuren van modellen.
  Delen
 • Thu, Sep 16
  Bisonspoor Business Centre
  Sep 16, 1:30 PM – 5:30 PM
  Bisonspoor Business Centre, Bisonspoor 3002 - 3e verdieping Maarssen, 3605 KJ Nederland
  In deze training worden de basiselementen van de Finance en Treasury functie nader belicht. Het is een inleidende training voor professionals die binnen Finance & Treasury gestart zijn of gaan werken.
  Delen
 • Thu, Sep 30
  Bisonspoor Business Centre
  Sep 30, 12:30 PM – 4:30 PM
  Bisonspoor Business Centre, Bisonspoor 3002 - 3e verdieping Maarssen, 3605 KJ Nederland
  In deze cursus wordt ingegaan op het proces van een overnamefinanciering. Hoe verloopt het proces van het regelen van een financiering voor de overname van een bedrijf.
  Delen
 • Thu, Nov 04
  Bisonspoor Business Center
  Nov 04, 1:30 PM – 5:30 PM
  Bisonspoor Business Center, Bisonspoor 3002 - 3e verdieping Maarssen, 3605 KJ Nederland
  Werkkapitaalfinanciering wordt in toenemende mate populair in de Nederlandse markt. Het is echter een relatief onbekend begrip, dat niet direct tot de verbeelding spreken. Supply Chain Finance (“SCF”) is een specifieke vorm van werkkapitaalfinanciering.
  Delen

Orchard Finance is door NBA gecertificeerd als opleidingsinstituut en organiseert trainingen volgens de NBA richtlijnen.
Na volledige deelname aan een van onze trainingen ontvangt u een officieel deelnemerscertificaat met daarin opgenomen de toegekende PE uren.

 • LinkedIn Social Icon

© 2020 by Orchard Finance Consultants BV

Orchard Finance logo