top of page

OVER ONS

Independent Advice Orchard Finance

onafhankelijk advies

Orchard Finance is een vooraanstaande, onafhankelijke Nederlandse adviesorganisatie op het gebied van Debt Advisory, Treasury en Staffing. Wij bieden advisering, projectmanagement en tijdelijke en permanente staffing diensten, toegesneden op de behoeften van onze opdrachtgevers. Bel ons vandaag nog en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

strong growth Orchard Finance

STERKE GROEI

In 2003 zijn we gestart met een paar collega’s op een zolderkamer in Loenen aan de Vecht. Dit kleine team van onafhankelijke slimme koppen had een duidelijke missie: in alle vrijheid mooie opdrachten uitvoeren voor en met onze klanten. Dit is de basis geweest voor onze groei. Sindsdien hebben wij onze klantenbasis sterk vergroot. Onze opdrachtgevers variëren van (internationale) beursfondsen en familiebedrijven tot (semi-) publieke organisaties.

Long term partnership Orchard Finance

LANGE TERMIJN PARTNERSHIP

Onze focus is om samen verder te groeien. Dit is basis voor vele langjarige relaties met klanten en werknemers waarvan meerdere teruggaan tot aan de oprichting bijna 20 jaar geleden. 

WAAROM ORCHARD FINANCE?
Waarom
Over ons
WAAROM ORCHARD FINANCE?
Track Record Orchard Finance

TRACK-RECORD

Sinds 2003 hebben wij honderden klanten geadviseerd. Hierbij hebben wij een uitgebreid track record opgebouwd met opdrachtgevers in zeer veel sectoren.  

Totaaloplossing Orchard Finance

TOTAALOPLOSSING

Opdrachtgevers waarderen ons brede spectrum aan oplossingen gericht op de behoefte van de klant: van onafhankelijk advies en/of projectmanagement op Debt Advisory en Treasury, tot invulling van extra (interim) capaciteit.

Approach Orchard Finance

onze aanpak

Met pragmatisme en betrokkenheid staan wij de klant vanaf het begin tot aan het eind van het project bij. Klanten waarderen onze gerichte aanpak en efficiënte tijdsbesteding.

Ervaren team Orchard Finance

ervaren team

Ons team van gespecialiseerde professionals kenmerkt zich door een sterke combinatie van hands-on ervaring, up-to-date marktkennis en vakinhoudelijke expertise. 

MANAGEMENT TEAM
Team
5D5A0801.jpeg

Rolf Michon
Managing Director

Nuchter, gedreven door de inhoud, altijd op zoek naar het beste resultaat voor en met de klant.

5D5A0777.jpeg

Alwin de Haas
Partner Debt Advisory

Door mijn pragmatische insteek kan ik de complexe vraagstellingen van private en publieke klanten bij financieringen en risicomanagement goed oplossen

5D5A0737.jpeg

Esther Goemans-Verkleij
Partner Treasury

Door mijn jarenlange ervaring als Treasurer en adviseur, kan ik me goed verplaatsen in de klant.

MANAGEMENT TEAM
Werken bij
ONZE BUSINESS PARTNERS
Partners
Werken bij Orchard?

Heb jij affiniteit met Finance & Treasury? Bekijk de mooie carrièremogelijkheden bij Orchard Finance.

BUSINESS PARTNER
Bankbrokers-logo-web-1.png

Bank Brokers Nederland is a joint venture between Bank Brokers and Orchard Finance. Bank Brokers is an independent consultancy firm that realizes value for its clients by ensuring that the company buys the right financial services at the right price. Bank Brokers has executed over 1500 projects since its establishment in 2008 and has unrivalled bench marking capabilities for domestic and international financial services. Bank Brokers is headquartered in Oslo with offices in Sweden, Denmark, UK and The Netherlands.

Op zoek naar een partnership?

We zijn altijd op zoek naar strategische partners om mee samen te werken.

bottom of page