top of page

DACT Treasury Beurs 2022


We zijn blij om te kunnen vermelden dat de DACT Treasury Beurs weer op de agenda staat! Vorig jaar november kon de beurs helaas niet doorgaan in verband met de COVID-19 maatregelen. Gelukkig heeft het DACT Beursteam een nieuwe datum vastgesteld en uiteraard zal Orchard Finance weer goed vertegenwoordigd zijn.

Op donderdag 24 en vrijdag 25 maart vindt de jaarlijkse DACT Treasury Beurs plaats in Noordwijkerhout. Het is een mooi moment om kennis te maken met vakgenoten en leveranciers. Tevens is er een uitgebreid programma beschikbaar. Denk aan vakinhoudelijke presentaties en product demo’s. Het is dé gelegenheid bij uitstek voor het ontdekken van de nieuwste trends en producten binnen het vakgebied.

Workshop in samenwerking met Vinted

Dit jaar kunt u ons niet alleen vinden bij de Orchard Finance stand, maar presenteren we ook in samenwerking met Vinted onze workshop: ‘’Building a First Class Treasury Function for a Unicorn.’’

De workshop in samenwerking met Vinted wordt gegeven op vrijdag 25 maart om 11:30 uur, tijdens de tweede beursdag. De workshop wordt gepresenteerd door Esther Goemans, Partner Treasury, en Agnė Masiulytė, Treasury Director Vinted.

Komt u ook naar de DACT Treasury Beurs 2022?

Vanaf 1 februari 2022 is het mogelijk om u te registreren via www.treasurybeurs.nl. Wie weet zien we u daar en vertellen we u onder het genot van een smoothie van onze smoothiebar over onze trainingen en meer.

Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Treasury & Finance alsook onze workshop op de DACT Treasury Beurs.


bottom of page