top of page

Het is bijna zover: het Treasury 360 Nordic event!


Op donderdag 9 juni vindt het Treasury 360 Nordic event plaats! Hét evenement voor treasurers. Tip: het event is ook online te volgen. Naast onze stand tijdens het evenement kunt u ook onze digital booth bezoeken tijdens het online event. Wat kunt u verwachten? Het event staat garant voor een rijke programmering met onder andere panels, casestudy’s en keynotes. Het wordt een dag met veel interactie en interessante informatie uit het vakgebied. Er is ook genoeg ruimte voor ontspanning. Denk aan een goed ontbijt en een diner.

Highlight: Vinted Case Study

In samenwerking met Vinted organiseren wij de case study Building an agile Treasury organisation for a unicorn! De aanvang is om 12:05 uur en is tevens online te volgen.


Vinted, opgericht in 2008 in Vilnius, Litouwen, is nu de grootste online internationale consumer-to-consumer marktplaats in Europa gewijd aan tweedehands mode, met een groeiend ledenbestand van 50 miljoen leden.


Het bedrijf maakte de afgelopen jaren een sterke groei en internationale expansie door. Het online businessmodel van Vinted in combinatie met een hoge groeiambitie vereist een Treasury-afdeling die waarde toevoegt aan het bedrijf.


Agne Masiulyte, Senior Director Treasury bij Vinted, zal inzicht geven in de Treasury-reis vanaf de oprichting van Vinted in 2008 tot waar het bedrijf nu staat en hoe de Treasury-functie zich sindsdien heeft ontwikkeld. Zij geeft inzicht in de uitdagingen en de beslissingen die tijdens de reis zijn genomen. Esther Goemans-Verkleij, partner Treasury bij Orchard Finance, verzorgd de introductie.


Tip: na de Vinted case study vindt er een live Q&A met Agne en Esther plaats in onze digital booth. Een unieke kans om direct al uw vragen direct voor te leggen. Als treasurer kunt u kosteloos naar het event. Dit geldt ook voor het online event. Om u aan te melden en het volledige programma te bekijken gaat u naar de website van Treasury 360° Nordic. We kijken er naar uit om nader kennis te maken en marktkennis te delen. Zien we u in Kopenhagen of in onze digital booth?


bottom of page