top of page

Loop een dag mee met onze collega Leon!

Vandaag lopen we een dag mee met onze collega Leon! Leon werkt bij Orchard Finance als Manager en neemt je in deze blog mee tijdens zijn werkdag. Benieuwd naar hoe een werkdag bij Orchard Finance eruit kan zien? Lees dan snel verder.


Leon, de dag is begonnen. Wat mag niet ontbreken bij jouw ontbijt?

Ik ontbijt niet (shame on me), dus dit lijstje is heel klein. Maar een kop thee is altijd fijn om de dag mee te beginnen!


Je bent zojuist aangekomen op kantoor, wat staat er op de planning voor deze ochtend?

Elke ochtend is weer anders, maar vanochtend heb ik ein-de-lijk tijd om wat items van mijn to-do lijst te strepen. Ik begin met de laatste wijzigingen in een eindrapport aanbrengen zodat ik deze kan doorsturen naar de klant en daarna ga ik verder schrijven aan een artikel voor op LinkedIn. En uiteraard deze blog afmaken.


De lunch gaat nu natuurlijk anders door de Covid-19 maatregelen. Hoe gaat het er nu aan toe?*

Eerst even naar de AH, een paar verdiepingen lager, waar ik me uiteraard laat verleiden om teveel lekkere dingen mee te nemen. Daarna een lunch ik gezellig samen met het kleine groepje collega’s wat zich heeft ingeschreven om vandaag op kantoor te zijn! Allerlei onderwerpen vliegen over tafel, met name de sportkaternen blijven vaak niet onbesproken.


Het is 13.00 uur dus we gaan weer aan de slag. Welke uitdagingen staan er voor vanmiddag op de agenda?

We naderen de deadline voor het opleveren van de RFP voor een project, dus het is alle focus om dit stuk af te krijgen. Dan heeft de klant de mogelijkheid om het stuk te reviewen, waarna hij naar de banken gestuurd wordt. Vanmiddag dus veel overleggen met het projectteam om tot een goed stuk te komen en de laatste open items te tackelen.


Het is tijd om de benen te strekken. Ben je te vinden bij het koffieapparaat of heb je de voorkeur voor een kop thee?

Geen sterke voorkeur voor het een of ander! Maar als er iets zoets bij te scoren valt, wordt ik daar extra vrolijk van!Tijdens de kennissessie aan het einde van de dag werd Leon ook nog even in het zonnetje gezet vanwege zijn promotie naar Manager.


Tijd om naar huis te gaan na een enerverende werkdag.

Leon, bedankt voor het inkijkje in jouw dag bij Orchard Finance!*Ten tijde van het schrijven waren de Covid-19 maatregelen nog van kracht.


bottom of page