top of page

Loop een dag mee met onze collega Robyn!

Eerder kon je al een kijkje in de keuken krijgen bij de werkdag van Leon. Vandaag neemt onze collega Robyn, ​​commercial secretary, je mee tijdens haar enerverende werkdag bij Orchard Finance.


Je bent zojuist aangekomen op kantoor. Klaar voor de dag! Vertel eens, hoe ziet jouw werkplek eruit? We hebben officieel geen vaste werkplekken, maar je merkt dat iedereen toch stiekem zijn of haar eigen lievelingsplek heeft. Elke werkplek heeft standaard een zit-sta bureau en een extra scherm, dus je kan overal lekker werken. Ik zit meestal bij de ontvangstbalie in verband met de telefoon en als er gasten komen kan ik die meteen ontvangen.


En wat heeft voor jou prioriteit deze ochtend?

Mijn dag begint vandaag meteen met een meeting met de directie. We bespreken lopende zaken die ik notuleer in ons CRM systeem. Ook komen onze event planning voor 2023 en jubilea van een aantal collega’s voorbij.

Vanmiddag hebben we een BHV oefening op de planning staan, als team lead van het BHV team vind ik het dan altijd fijn om de route om het pand uit te komen van te voren al een keer gelopen te hebben.

Na de lunch gaan we weer aan de slag. Welke uitdagingen staan er voor vanmiddag op de agenda?

We gaan samen met een partner een event organiseren waarvoor er een aparte pagina op de website gemaakt moet worden. Voor de website ben ik ook samen met collega Thijske Noordhoek bezig om de uitstraling van de website te vernieuwen en ga ik verder met het uitwerken van de opzet hiervan.


De dag is bijna voorbij. Waarmee sluit je de dag af vandaag?

Aan het eind van de middag hebben we een kennissessie. Hierin worden inhoudelijke inzichten gedeeld over relevante marktontwikkelingen. We sluiten de dag af met een borrel, het is mooi weer dus we kunnen lekker buiten zitten.


Vandaag is weer voorbij gevlogen. Tijd om naar huis te gaan.

Robyn, bedankt voor het inkijkje in jouw werkdag bij Orchard Finance!

Lijkt het je ook leuk om bij Orchard Finance te werken? Klik hier voor onze vacatures.


bottom of page