top of page

Orchard Finance benoemt Ariane Hoksbergen tot Partner Treasury Technology

Vijf jaar geleden trad Ariane Hoksbergen in dienst bij Orchard Finance als Senior Manager verantwoordelijk voor de Treasury Technology praktijk. De afgelopen jaren heeft zij met enorme toewijding deze praktijk verder uitgebouwd. Ariane begeleidt met haar team zakelijke klanten in selectie- en implementatietrajecten voor Treasury Technology-oplossingen. Altijd met oog voor een toekomstbestendige treasuryfunctie binnen de organisatie van de klant.


Volgens Esther Goemans-Verkleij, Treasury Partner bij Orchard Finance, is de toetreding van Ariane een belangrijke stap in de groei van Orchard Finance: “We zijn zeer verheugd om Ariane sinds 1 januari jongstleden te kunnen verwelkomen als partner binnen de treasury praktijk. Met haar ervaring, netwerk en drive om de beste resultaten neer te zetten hebben wij de volgende stap gezet naar een verstevigde basis voor verdere groei van onze treasury technologie projecten, zowel nationaal als internationaal.”


In haar rol zal Ariane verantwoordelijk blijven voor de Treasury Technology praktijk en continuerende groei hiervan, onder andere door het uitbouwen van het netwerk met diverse implementatiepartners.


Orchard Finance is een onafhankelijke adviespraktijk met ca 35 consultants, actief in Debt Advisory, Treasury Advisory en staffing. We bieden advies, project management en (tijdelijke) staffing dienstverlening, op maat voor onze klanten. Onze thuismarkten zijn de Benelux en Scandinavië.


Voor vragen kunt u contact opnemen met

Thijske Noordhoek

Communications

businesssupport@orchardfinance.com
bottom of page