top of page

Terugblik DACT Treasury Fair 2022!We kijken terug op een zeer succesvolle, energieke en inspirerende DACT Treasury Fair!


Bedankt aan een ieder die onze stand en onze workshop in samenwerking met Vinted heeft bezocht. We hopen dat u een mooie dag hebt gehad. Dat hebben wij zeker! Het was goed om elkaar na ruim twee jaar weer te kunnen ontmoeten op de DACT Treasury Fair. Zoals u wellicht weet is de DACT Treasury Fair het event bij uitstek om kennis uit te wisselen en op de hoogte te blijven van Treasury & Finance gerelateerde trends. En natuurlijk om een smoothie te drinken bij onze smoothiebar.

Graag willen we van deze gelegenheid gebruik maken om Agne Masiulyte van Vinted in het bijzonder te bedanken voor het organiseren van de workshop “Building a First Class Treasury Function for a Unicorn” in samenwerking met Esther Goemans-Verkleij van Orchard Finance. Het was een groot succes! Het was fijn om de positieve reacties van de aanwezigen te mogen ontvangen. Het was een workshop vol inspiratie en kennis.

Last but not least willen we de organisatoren van de DACT Treasury Fair bedanken voor een geweldig evenement! Zoals altijd is het een feest om terug te kijken op weer een succesvolle beurs, vooral omdat real life evenementen tijdens de pandemie niet mogelijk waren.


Tot volgend jaar!


bottom of page