top of page

Training: Cash Management

In de basistraining cash management, gericht op junior medewerkers van een treasury of financiële afdeling, belichten wij de basisprincipes van corporate cash management. Wij behandelen het doel van cash management en kijken naar de middelen en technieken om uw cash te managen.

Tijd en locatie

10 sep. 2020 13:30 – 17:30

Bisonspoor Business Centre, Bisonspoor 3002 - 3e verdieping Maarssen, 3605 KJ Nederland


Over het evenement


OMSCHRIJVING

In de basistraining cash management, gericht op junior medewerkers van een treasury of financiële afdeling, belichten wij de basisprincipes van corporate cash management. Wij behandelen het doel van cash management en kijken naar de middelen en technieken om adequaat cash te kunnen managen. Cash pooling, cashflow forecasting, cash investments en connectiviteit zullen hierbij worden besproken. Ook wordt ingegaan op de basis van Treasury Management Systemen. Daarnaast wordt ook de positie van de cash managementfunctie binnen de organisatie besproken. Uiteraard is er aandacht voor de laatste trends en ontwikkelingen in het cash management landschap, zoals veranderende regelgeving en Fintech.


DOEL

Na afloop van de training heeft u een goed inzicht in de mogelijkheden om cash management goed in te richten. Ook biedt de training u inzicht in de mogelijke raakvlakken met de andere operaties en stakeholders binnen en buiten de organisatie.


INHOUD

Middelen en technieken die worden besproken zijn: cash pooling, cashflow forecasting, cash investments, systemen en connectiviteit. Er wordt ook gesproken over positie en rol van cashmanagement binnen een organisatie en wij zullen de laatste trends en ontwikkelingen, zoals veranderende regelgeving en fintech, belichten.


PE UREN: 4


Meer lezen >

bottom of page