top of page

Training: Treasury Technology

Het inzetten van de juiste tools en systemen is een van de speerpunten op de agenda voor Treasurers. In deze training staat centraal hoe en waarom systemen en technologie ingezet kunnen worden op het gebied van Treasury.

Tijd en locatie

06 feb. 2020 13:30 – 17:30Bisonspoor Business Centre, Bisonspoor 3002 - 3e verdieping Maarssen, 3605 KJ Nederland


Over het evenement


OMSCHRIJVING

Het inzetten van de juiste tools en systemen is een van de speerpunten op de agenda voor Treasurers. In deze training staat centraal hoe en waarom systemen en technologie ingezet kunnen worden op het gebied van Treasury. Een overzicht van het huidige landschap van systeemleveranciers en de trends wordt behandeld, maar ook wordt besproken hoe het landschap aan het veranderen is als gevolg van nieuwe technologieën. Tevens delen we best practices voor systeemselectie en implementatie.


DOEL

De training is bedoeld voor Treasurers die zich oriënteren op een geheel nieuw systeem, nadenken over het vervangen van een bestaand systeem of op zoek zijn naar een aanvullend systeem in hun landschap. Tevens is de training geschikt voor Treasury professionals met een algemene interesse in Treasury systemen en nieuwe ontwikkelingen op dit gebied. Na de training is het helder wat de beste aanpak is en welke mogelijkheden in de markt beschikbaar zijn. Bijvoorbeeld TMS en bank connectivity oplossingen.


Meer lezen >

bottom of page