top of page

Uitgelicht: workshop in samenwerking met Vinted tijdens de DACT Treasury Beurs


Op donderdag 24 en vrijdag 25 maart vindt de jaarlijkse DACT Treasury Beurs plaats in Noordwijk. Vorig jaar november kon de DACT Treasury Beurs helaas niet doorgaan in verband met de COVID-19-maatregelen. Gelukkig heeft het DACT Beursteam een nieuwe datum vastgesteld, zoals u kon lezen in onze vorige blog.


Het Orchard Finance team zal weer aanwezig zijn! U vindt ons bij de Orchard Finance stand of bezoek onze workshop in samenwerking met Vinted: Building a First Class Treasury Function for a Unicorn. In deze blog vertellen we u meer over de workshop.


De workshop wordt gegeven op vrijdag 25 maart om 11:30 uur tijdens de DACT Treasury Beurs. De workshop wordt gepresenteerd door Esther Goemans, Partner Treasury, en Agnė Masiulytė, Treasury Director Vinted. Het centrale onderwerp van de workshop is de Vinted-casestudy: hoe heeft de Treasury-organisatie van Vinted zich door de jaren heen ontwikkeld?


Agnė Masiulytė zal de Treasury-ontwikkelingen vanaf de oprichting van Vinted tot waar het bedrijf nu is uiteenzetten. Zij geeft inzicht in de uitdagingen en de beslissingen die tijdens deze reis zijn genomen.

Vinted werd in 2008 opgericht in Vilnius, Litouwen en is nu de grootste online internationale consumer-to-consumer marktplaats in Europa op het gebied van tweedehands kleding en meer, met een groeiend ledenbestand van 45 miljoen leden.


Wilt u de workshop bijwonen? Vanaf 1 februari 2022 is het mogelijk om u te registreren via www.treasurybeurs.nl.


De DACT Treasury Beurs is een mooie gelegenheid om kennis te maken met vakgenoten en leveranciers. Zien we u daar?

bottom of page