top of page

(Medior) Consultant Treasury Technology


Als Treasury Technology Consultant werk je aan uitdagende projecten op het snijvlak van Treasury en IT voor de top 200 corporates van Nederland. Samen met de klant werk je aan en adviseer je over innovatieve oplossingen (o.a. van FinTechs) die bijdragen aan de strategische ontwikkeling en de waarde creatie van de klant. Het uitwerken van een digitale Treasury strategie of roadmap kan hier onderdeel van zijn, naast het optimaliseren en verbeteren van de processen en systemen.


Je krijgt de mogelijkheid je te ontwikkelen als expert in een specifiek deelgebied, door de intensieve samenwerking met collega’s, klanten en FinTech solution providers. Doorgroeien tot (deel)projectleider is een logische stap, waarbij je door je inhoudelijke kennis en leiderschapskwaliteiten al snel eindverantwoordelijkheid draagt over (een deel van) een klantproject.


Iedere consultant werkt mee aan het continu door ontwikkelen van relevante Treasury, technologische en consulting kennis binnen Orchard Finance. Ook is het identificeren en opvolgen van nieuwe commerciële kansen onderdeel van je werk. Denk aan het geven van trainingen, het voorbereiden van events en het deelnemen aan netwerk activiteiten van onder andere de branchevereniging van Corporate Treasurers en ons Young Financials netwerk.


In de afgelopen jaren hebben we onze dienstverlening uit weten te breiden met Treasury Management Systeem implementaties en hebben we een toenemende vraag naar ondersteuning op het gebied van digitalisering. We spelen hierop in door binnen de praktijk meer consultants aan te trekken met relevante technologische kennis en ervaring met systeemimplementaties.


Wat verwachten we van je?

Je beschikt over 2 tot 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van projectmatig werken (bij voorkeur in consultancy) en het optimaliseren en digitaliseren van processen en organisaties

● Je hebt aantoonbare interesse in nieuwe technologie en FinTech.

Relevante werkervaring in Treasury (operationeel en/of consulting) is zeer wenselijk

● Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

Sterke analytische vaardigheden (academisch niveau)

Een open, flexibele en resultaatgerichte persoonlijkheid

Zeer sterke communicatieve- en presentatievaardigheden (Nederlands en Engels).

Onafhankelijk, 'self starter' en ondernemersgeest


Wat bieden wij

De Treasury praktijk waar je in komt te werken bestaat uit jonge, enthousiaste consultants die begeleid worden door ervaren seniors met een informele, pragmatische leiderschapsstijl. Korte lijnen en veel ruimte voor eigen inbreng typeren de organisatie.

Je krijgt bij ons de kans om samen te werken met een diverse groep klanten en consultants aan uitdagende projecten waardoor je snel nieuwe kennis en vaardigheden kan opbouwen.

Naast een uitstekend salaris kun je onder andere rekenen op:

● Laptop en smartphone

● Variabele beloning

● Een leaseauto of een reiskostenvergoeding

● Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. aanbod van interne en externe) trainingenGeïnteresseerd?

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Ariane Hoksbergen. Telefoon: +31 (0)6 50 24 82 89 Email: recruitment@orchardfinance.com

.