• Orchard Finance

Vacature startersfunctie bij Orchard Finance: Analyst Treasury


In de huidige constant veranderende wereld spelen bij onze klanten een hoop vragen:

  • Is mijn treasury organisatie klaar voor een IPO?

  • Wat zijn de gevolgen van een Brexit op de financiële organisatie?

  • Welke Fintech/AI oplossingen zijn voor mij relevant?

  • Hoe manage ik wereldwijd mijn cash en valutaposities?

  • Welke tooling en systemen kunnen mij hierbij het beste ondersteunen?

  • Hoe richt ik een in-house bank in?

Wil jij een bijdrage leveren aan het oplossen van dit soort vraagstukken bij multinationals en grote familiebedrijven, dan is deze startersfunctie bij Orchard Finance iets voor jou. Wij ondersteunen het senior management van grote ondernemingen op het gebied van Treasury en Debt Advisory. Treasury richt zich op de inrichting van de treasury organisatie, internationaal cash management, en het selecteren en implementeren van treasury management systemen. Debt Advisory richt zich op de financieringsstrategie, het begeleiden van financieringstransacties en financiële modellering.

Orchard Finance biedt een gevarieerde en uitdagende omgeving en een geweldige kans om ervaring op te doen bij grote, internationale bedrijven. Deze startpositie biedt een steile leercurve en volop doorgroeimogelijkheden richting de toekomst. Je komt te werken binnen een jong, enthousiast en snel groeiend team. Orchard Finance kenmerkt zich als een bedrijf met een informele werksfeer en een open deuren beleid. Door de korte lijntjes heb je gelijk veel verantwoordelijkheden en kan je taken naar je toe trekken.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze starter met affiniteit en interesse op het gebied van Treasury.


VERANTWOORDELIJKHEDEN

Ondersteuning bij (de voorbereiding op een) bank selectie en implementatie van cash management structuren. Verbeteren van de cash flow forecasting inclusief bijbehorende modellering. Het meehelpen inrichten van de (internationale) treasury organisatie zowel qua mensen als systemen. In kaart brengen van de huidige organisatie, verbetermogelijkheden en onderdeel zijn van een projectteam dat bij de klant ook zorg draagt voor de volledige implementatie. Volgen van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van Fintech en AI en de vertaalslag maken naar de klant.


VEREISTEN

Afgeronde academische opleiding met affiniteit voor de financiële bedrijfsvoering en/of IT. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Uitstekende analytische en intellectuele vaardigheden. Teamspeler. Sterke communicatieve vaardigheden, een pragmatische instelling. Initiatiefrijk en gedreven om het beste uit jezelf te halen.


WIJ BIEDEN

Aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket (incl. leaseauto). Goede opleidingsmogelijkheden, voor starters bieden wij een tweejarig opleidingsprogramma. Flexibele werktijden en een open informele sfeer waar jou veel ruimte wordt geboden voor verdere ontwikkeling (incl. een vaste mentor). Een jong en enthousiast team met een prettige werkomgeving. De mogelijkheid om in een vroeg stadium in jouw carrière met veel verschillende grote corporates en opdrachten in aanraking te komen.


CONTACT

Voor meer informatie over Orchard Finance en onze klanten, zie onze website: www.orchardfinance.com. Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Gustian van der Linde. Telefoon: +31 (0) 346-29 07 40

Sollicitatie mailen naar: recruitment@orchardfinance.com

  • LinkedIn Social Icon

© 2020 by Orchard Finance Consultants BV

Orchard Finance logo