top of page

Welkom Aron!We hebben goed nieuws inzake nieuw talent! Aron is in april bij Orchard Finance gestart als Senior Consultant. Het is de hoogste tijd dus om Aron aan je voor te stellen! Ben je benieuwd hoe het is om bij Orchard Finance te starten? Aron geeft een leuk inkijkje in de beginperiode bij ons op kantoor.


Wie ben je en wat is je achtergrond?

Ik ben Aron Nijsse, woonachtig op het mooie Goeree-Flakkee samen met mijn vrouw en twee zonen. Na mijn bachelor (Bedrijfskunde) en masters (Strategic Management en Finance & Investments) aan de Erasmus Universiteit ben ik ruim 6,5 jaar geleden gestart in de Corporate Finance.


Door de jaren heen heb ik veel verschillende corporate finance vraagstukken behandeld, waaronder waardebepalingen, aan- en verkooptrajecten en financieringsvraagstukken. Vorig jaar heb ik als verdieping de master in Business Valuation succesvol afgerond waardoor ik nu tevens Register Valuator ben.


Op welke karaktereigenschappen ben je het meest trots?

Het nakomen van afspraken en het afleveren van goed werk vind ik erg belangrijk. Dit verwachten opdrachtgevers van mij, maar verwacht ik ook van mijzelf.

Welke werkzaamheden of taken haal jij het meeste voldoening uit?

Het afronden van een succesvol traject waarbij de opdrachtgever tevreden is geeft een voldaan gevoel. Door het vertalen van complexe financiële data naar begrijpelijke, overzichtelijke informatie voel ik mij toegevoegde waarde voor de opdrachtgever.

Hoe bevalt het je tot nu toe bij Orchard Finance?

Ik kijk met veel plezier terug op de 2 maanden dat ik hier nu werkzaam ben. Er heerst bij Orchard een prettige werksfeer, met uitdagend werk en mooie opdrachtgevers waarvoor gewerkt wordt. Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet en zie veel ruimte om mijzelf in de toekomst verder te ontwikkelen.

Hoe ziet je ideale weekend dag eruit?

Ik ben op een vrije dag graag buiten te vinden met mijn gezin, om te sporten of om bezig te zijn rondom het huis. Ook volg ik fanatiek de autosport en dan vooral Formule 1.

Waar krijg je energie van naast je functie als Senior Consultant?

Naast het analytische werk op kantoor ben ik in mijn vrije tijd graag meer creatief bezig. Zo leg ik op dit moment de laatste hand aan een speelkasteel van hout in de tuin.

Bedankt voor de kennismaking Aron en veel succes bij Orchard Finance! Heeft Aron zijn verhaal je interesse gewekt? Klik hier voor alle openstaande vacatures en wie weet zien we jou bij ons op kantoor!


bottom of page