top of page

Welkom Daan!Van stagiair naar analist. In het voorjaar heeft Daan van Bruggen bij ons meegelopen als stagiair. Dit is zo goed bevallen dat hij deze maand bij ons is begonnen als analist.


Wie ben je en wat is je achtergrond?

Hoi! Mijn naam is Daan van Bruggen en ik ben 24 jaar oud. Ik heb mijn Bachelor Economics and Business en Master Finance gevolgd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Tijdens mijn master ben ik in februari stage komen lopen bij Orchard. Voordat ik bij Orchard terechtkwam was ik als student werkzaam in de IT, als boekhouder en in de zomer stond ik op Amsterdamse steigers bootjes te verhuren!


Je bent bij Orchard begonnen als stagiair, waardoor wist je dat je vast bij Orchard wilde komen werken?

Tijdens mijn stage bij Orchard heb ik al veel mogen zien en meedoen. Daarnaast werd ik direct opgenomen als deel van het team en voelde ik mij meteen thuis vanwege de open cultuur en de leuke collega’s. Ik werd als stagiair door iedereen betrokken bij veel verschillende projecten, waardoor ik graag wilde blijven bij Orchard voor een volgende stap en om mij zoveel mogelijk te ontwikkelen.


Merk je verschil tussen stagiair zijn of startend analist?

De werkzaamheden als stagiair en startend analist komen voor een deel overeen, het grote verschil is dat ik als analist meer verantwoordelijkheid heb gekregen. Waar ik als stagiair meer meekeek bij opdrachten en duidelijke taken had, ben ik als analist creatiever en word ik bijgestuurd waar nodig.


Wat hoop je te leren het komende jaar?

Het komende jaar wil ik mijzelf ontwikkelen om zelfstandiger projecten uit te gaan voeren. Door zo veel mogelijk opdrachten mee te maken en een brede focus te houden wil ik mij zo goed en breed mogelijk ontwikkelen op het gebied van Finance.


Welke werkzaamheden of taken haal jij het meeste voldoening uit?

De vele uiteenlopende opdrachten bij verschillende klanten als teamaanpakken, met steeds weer andere leuke collega’s, daar haal ik het meeste voldoening uit. Het snel schakelen tussen deze verschillende projecten maakt het werk als analist veelzijdig en dynamisch.


Wat is het meest interessante aan jou dat niet op je CV staat?

Ik vind elke sport leuk, van tafeltennissen op kantoor tot aan basketbal of Formule 1, zo lang er maar een wedstrijd is!


Volg Daan op LinkedIn!bottom of page