top of page

Welkom Max!
Door de groei van Orchard Finance zijn wij regelmatig opzoek naar nieuwe analisten. Als analist bij Orchard word je meteen betrokken bij klantopdrachten en krijg je veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Een uitdagende en dynamische functie die goed aansluit bij studenten die net zijn afgestudeerd. Deze maand hebben wij Max toegevoegd aan ons team en wij stellen hem graag aan jullie voor!


Wie ben je en wat is je achtergrond?

Mijn naam is Max Goote. Ik heb mijn master in ‘Strategisch management’ gedaan in Tilburg. Naast deze master heb ik het CFA level 1 examen behaald. Een achtergrond in zowel kwalitatieve als kwantitatieve analyse.

Waar ben jij goed in en wat zouden we echt van jou moeten benutten?

Met mijn achtergrond ben ik goed geworden in het vertalen van nummers naar kwalitatieve observaties en vice versa. Ik ben van mening dat dit cruciaal is om ‘out-of-the-box’ te denken en alternatieve inzichten te genereren.

Hoe ervaar jij het digitaal kennismaken met nieuwe collega's?

Het heeft twee kanten. Aan de ene kant merk ik dat iedereen steeds meer gewend raakt aan digitaal kennismaken. Echter blijft het ondergeschikt aan ‘real life’ kennismaken.

Welke doelstelling wil je komend jaar bereiken?

Veel leren! Ik kom nu uit de theoretische schoolbanken. Mijn doel is dus om te leren hoe de verschillende onderwerpen in de praktijk in zijn werk gaan.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Wielrennen. Ik ben amateur wielrenner en reed, voor de coronacrisis, criteriums op verschillende plekken in Nederland. Daarnaast vind ik het leuk om een goed boek te lezen over onder andere business, strategie en finance.bottom of page