top of page

Welkom Robbert!Wij hebben er weer een nieuwe collega bij! Robbert is op 1 mei gestart bij Orchard Finance als Analist. Wij stelden Robbert een paar vragen om hem aan jullie voor te stellen.


Wie ben je en wat is je achtergrond? Mijn naam is Robbert Hettema. Ik heb zowel mijn bachelor studie “Economie en bedrijfskunde” als masterstudie “Quantitative Finance” aan de Universiteit van Amsterdam behaald. Na mijn masterstudie ben ik ruim een jaar werkzaam geweest bij Suitsupply.

Over welke karakter eigenschappen beschik je waar je het meest trots op bent? Naast mijn sterke analytische skills die ik ontwikkeld heb tijdens mijn studies en verder heb versterkt tijdens mijn eerste werkzame jaar, zou ik mijn sociale skills als erg waardevol omschrijven. Ik denk dat het in mijn kracht ligt om ervoor te zorgen dat iedereen naar elkaars standpunten luistert en deze begrijpt en respecteert. Welk onderdeel van je werk haal jij het meeste voldoening uit? De diversiteit van het werken met verschillende collega’s bij verschillende soorten klanten spreekt mij het meest aan. Dit zorgt er namelijk voor dat je veel verschillende indrukken opdoet, het werk dynamisch is en je veel leert. Daag jij jezelf uit of heb je hiervoor anderen nodig? Ik zorg er voor dat ik mijzelf uitdaag door veel verschillende dingen te ondernemen. Op de korte termijn zou ik graag een halve marathon willen rennen ter voorbereiding van een hele marathon. Waar kan iemand jou het hardst mee aan het lachen maken? Zelfspot vind ik belangrijk in het leven. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

bottom of page