top of page

Welkom Stan!


Teamuitbreiding! Het is altijd een feestelijk moment als we nieuwe collega’s kunnen verwelkomen bij Orchard Finance. Vorige maand is Stan gestart als Analist. We stellen Stan graag aan je voor.

Kun je iets over jezelf en je achtergrond vertellen?

Hi, ik ben Stan. Momenteel woon ik samen met mijn vriendin en twee honden in Amsterdam, maar ik ben opgegroeid in Assendelft. Ik ben begonnen met studeren bij Hogeschool Inholland. Na twee jaar ben ik met een propedeuse op zak overgestapt naar de Universiteit van Amsterdam, waar ik zowel mijn Bachelor (Business Administration) en Master (Corporate Finance) heb behaald.


Hoe heb je je eerste week bij Orchard Finance ervaren?


Goed! Op de eerste dag ontving ik een hartelijk welkom. Na een paar dagen kennismaken met collega’s en met het reilen en zeilen bij Orchard werd ik meteen betrokken bij een aantal interessante en uitdagende projecten. Hierbij kreeg ik direct een goede inkijk in de dynamiek van de financiële wereld.


Wat mag niet ontbreken op jouw bureau?


Allereerst mag koffie zeker niet ontbreken. Daarnaast heb ik altijd een notitieblok bij me als geheugensteuntje tijdens het werk. Ik maak vaak to-do lists tijdens het werken aan projecten om ervoor te zorgen dat ik niks vergeet.


Waar ben jij goed in en zouden we dus echt van jou moeten benutten?


Ik ben natuurlijk pas begonnen, dus dat ben ik volop aan het ontdekken! Ik denk dat ik wel goed ben in het snel oppikken van kennis en informatie. Daarbij onderscheid ik hoofdzaken van de bijzaken. Ook heb ik natuurlijk tijdens mijn studie een goede basis aan kennis opgebouwd op het gebied van Corporate Finance wat zeker van pas zal komen bij financieringsvraagstukken en de groeiende waarderingspraktijk bij Orchard Finance.


Wat is het meest interessante aan jou dat niet op je CV staat?


Ik vind het leuk om in mijn vrije tijd de hobbykok/barista uit te hangen. Ik ga eens in de zoveel tijd naar de horecagroothandel en dan kook ik met bijzondere ingrediënten culinaire gerechten. Daarnaast heb ik thuis een halfautomatische espressomachine, daarmee experimenteer ik veel met verschillende soorten koffie`s.


Bedankt voor het interview Stan en veel succes bij Orchard Finance! Heeft Stan zijn verhaal je interesse gewekt? Klik hier voor alle openstaande vacatures en wie weet ontmoeten we jou bij ons op kantoor.


bottom of page