top of page

Welkom Tjeu!


We mogen weer nieuw talent verwelkomen! Deze maand is Tjeu gestart als Analist. We verwelkomen Tjeu van harte en we stellen hem graag aan je voor.


Wie ben je en wat is je achtergrond?

Ik ben Tjeu Mutsers, 28 jaar en woonachtig in Nijmegen samen met mijn vriendin Pleun. Ik kom oorspronkelijk uit Asten, Noord-Brabant, maar na mijn middelbare schooltijd ben ik naar Nijmegen vertrokken om Bedrijfskunde te gaan studeren aan de Radboud Universiteit. Na het afronden van de bachelor Bedrijfskunde en daarop de master Strategic Management, heb ik besloten om ook nog een master Corporate Finance te gaan volgen. Vervolgens heb ik via een detacheringsbedrijf een klein jaar bij Pon Automotive in Leusden gezeten.


Hoe heb je je eerste week bij Orchard Finance ervaren?

Meer dan goed! Ik heb gelijk al kennis gemaakt met een aanzienlijk deel van de collega’s en ben ook direct betrokken bij een aantal projecten.


Welke eigenschappen vind je belangrijk bij je collega’s?

Dat ze makkelijk zijn te benaderen en ervoor openstaan hun kennis te delen. Gelukkig heb ik in mijn eerste weken direct mogen ervaren dat dit het geval is bij mijn nieuwe collega’s!


Wat is het meest interessante aan jou dat niet op je CV staat?

In het verleden heb ik een jaar of 10 gedrumd in een bandje met twee jeugdvrienden. Samen hebben we in veel kroegen en op poppodia/festivals in Nederland gespeeld. Er circuleert ongetwijfeld nog een hoop beeld- en geluidsmateriaal van die tijd op het internet. Ondanks dat mijn eigen muzikale carrière tegenwoordig op een zeer laag pitje staat, is mijn passie voor muziek altijd gebleven.


Wat is de mooiste vakantie die je ooit gehad hebt?

Door één favoriet kiezen, zou ik de rest tekortdoen. Zo was mijn vakantie in Slovenië afgelopen zomer zeker een hoogtepunt, wat een fantastisch mooi land! Echter heb ik ook veel mooie herinneringen aan de roadtrips met mijn vriendengroep uit Asten/Eindhoven dwars door Europa.


Bedankt voor het interview Tjeu en veel succes bij Orchard Finance. Heeft Tjeu zijn verhaal je interesse gewekt? Klik hier voor alle openstaande vacatures en wie weet zien we jou bij ons op kantoor!


bottom of page