PUBLICATIES

Orchard Finance Treasury Solutions Guide 2022

Download de Orchard Finance e-bookversie van de Treasury Solutions guide 2022. A Treasurer's guide to the technology landscape om later te lezen.

 

In deze uitgebreide gids leert u alles wat u moet weten over Treasury oplossingen voor Treasurers. Of u nou net begint of een ervaren Treasurer bent, deze guide staat boordevol handige tips en informatie.

Ontwerp zonder titel (1).png

Orchard Finance Treasury Solutions Guide 2022

A Treasurer's guide to the technology landscape

Financieringsregelingen Nederland

Download het Orchard Finance overzicht van de financieringsregelingen van de Nederlandse overheid.

 

In dit overzicht vind je een samenvatting van de financieringsregelingen en -instrumenten, die marktpartijen in staat moeten stellen financiering te verstrekken aan Nederlandse ondernemingen. Bekende regelingen zijn de Garantie Ondernemingsfinanciering (GO) en de Borgstelling MKB-kredieten (BMKB).

In de samenvatting zijn de belangrijkste modaliteiten van de regelingen en eisen voor de onderneming per regeling samengevat.

 

Als onderdeel van de corona-steunpakketten voor ondernemers zijn van veel van deze financieringsregelingen verruimd en/of uitgebreid met een speciale corona-module. Ook dit wordt toegelicht in het overzicht. 

Supply Chain Finance

Lees hier de visie van Orchard Finance over de recente trends in supply chain finance

Omhoog kijken naar wolkenkrabbers
bloomberg-chart-charts-finance-1520777.png

​Download the Orchard Finance factsheet of the quarterly Transaction Highlights. 


In this quarterly update you will get insights on market trends and a brief overview of transactions of large Dutch corporates. Whether you are just getting started or you’re an experienced CFO, you’ll find this update packed with useful insights and trends.