STAFFING

Uitgebreid netwerk van Treasury professionals

Peter-Paul de Galan

Peter Paul de Galan
Partner Staffing

Staffing

Continuïteit in uw dagelijkse treasury activiteiten is voor uw organisatie essentieel. Als een medewerker plotseling vertrekt of wegvalt of u heeft tijdelijk extra capaciteit nodig, kunt u zich niet veroorloven om met de verkeerde treasury medewerker in zee te gaan. Daarvoor is de verantwoordelijkheid te groot. Bij Orchard Finance weten we dat als geen ander. We kennen het vak en de mensen die er werkzaam in zijn. Wij zorgen voor een goede inventarisatie,  opdrachtformulering en profiel en introduceren daarop passende kandidaten. Betrouwbaar en met het juiste trackrecord. Als het moet binnen enkele dagen.

We zijn erbij als de kandidaat wordt geselecteerd en onderhouden actief contact met de treasury professional en met u als opdrachtgever om een succesvolle invulling van de opdracht te waarborgen. Daarbij kunt u vertrouwen op de kwaliteit die u van Orchard Finance gewend bent.

Al meer dan 15 jaar is de Staffing afdeling van Orchard Finance verantwoordelijk voor de juiste personele bezetting van treasury afdelingen van vele grote ondernemingen. Dat doen we door het invullen van vaste treasury posities, van interim posities en door backup afspraken met geselecteerde opdrachtgevers (flexibele schil).

 

Wilt u meer weten hoe dat werkt? Neem dan contact op met

Peter Paul de Galan, partner Staffing van Orchard Finance.

Telefoon: 06 50248289. U krijgt direct antwoord.

Werving Group Treasurer

GrandVision logo

Interim Treasury Support

TMF group logo.PNG

Werving Group Treasurer

Interim Cash Manager

Ammega logo

Interim Treasury Support

 
Track Record
Client Cases
 
 
Bent u op zoek naar  treasurers, treasury managers, cash managers, treasury controllers, treasury analisten, voor interim of vast, neem dan contact op met Peter Paul de Galan, Partner Staffing.