top of page
Coffee Meeting

YOUNG FINANCIALS

Waarom

De Young Financials community is opgericht door medewerkers van Orchard Finance. De community is opgericht om mensen samen te brengen die sinds een paar jaar in een Finance of Treasury functie werken. Waarom? Het is interessant en super leuk om ervaringen met elkaar te delen als Young Financial!

 

Wat zijn de Young Financials?

 

De Young Financials is een community waar werkervaringen, businesscases en praktijkkennis gedeeld kunnen worden tijdens het doen van leuke activiteiten. We kunnen onze professionele of persoonlijke ervaringen en uitdagingen delen.

Wat biedt Young Financials?

 

  • De mogelijkheid om op een informele manier te netwerken met medewerkers van peer-company's. We organiseren gezellige netwerkborrels.

  • Zonder entreegeld te betalen kun je per kalenderjaar deelnemen aan één training aangeboden door Orchard Finance (t.w.v. € 250,- excl. btw). Orchard Finance organiseert dit trainingsprogramma in lijn met de NBA-richtlijnen.

  • Jaarlijks organiseren we een gezellig evenement waar we samen met alle Young Financials bijpraten. Dit evenement vindt meestal plaats tijdens de zomermaanden op een interessante locatie. Naast het zomer event organiseren we ook in de winter, voor- en najaar een borrel of andere leuke activiteit om met elkaar in contact te blijven.

Herken je je in het profiel van een Young Financial? 

  • Je bent momenteel werkzaam in een corporate organisatie;

  • Je bent afgestudeerd aan een hogeschool of Universiteit;

  • Je bent werkzaam in een functie op gebied van Finance of Treasury. Bijvoorbeeld: Treasury/Financial Analist, (Assistent/Junior) Treasurer, (Assistent/Junior) Cash Manager of (Assistent/Junior) Controller;

  • Tussen 1 en 5 jaar relevante werkervaring (je bent tussen de 25 – 32 jaar);

  • Je bent geïnteresseerd in het opbouwen van een netwerk met andere Young Financials van andere bedrijven.

Contact
Deelname

 

Lijkt het je interessant? Een eerste kennismaking is vrijblijvend. Je bent van harte welkom op een kennismakingsborrel. Laat onderaan de pagina je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Na de borrel kun je besluiten om lid te worden. Wil je direct lid worden kan dat uiteraard ook. Klik hier of op de interesse button om je aan te melden. 

Om lid te worden van Young Financials vragen wij een jaarlijkse bijdrage van €75,- excl. VAT. We trappen dit jaar af met een nieuwe groep Young Financials, waar de groep nog gedeeltelijk gevormd moet worden. In het begin zal deze community bestaan ​​uit een klein en informeel aantal leden. Uiteindelijk zal de community aan het eind van het jaar groeien tot maximaal 25 leden.

 

Voor onze nieuwe groep zijn we op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste nieuwe leden die zich bij ons willen aansluiten. Wil jij je bij ons aansluiten? Reageer via bovenstaande link of de interesse button en we nemen contact met je op.

 

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt!

 

Vriendelijke groeten,

 

Leonore en Robbert

Organisatoren Young Financials

Leonore_Roeterdink_5388.jpg
5D5A0628.jpeg
bottom of page